Stop Plaagdieren
Hulp nodig?
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ongediertebestrijding Purmerend

Offerte opvragen?
Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Geheel gratis en vrijblijvend
Muizen bestrijden

Meer info 

Wespen bestrijden

Meer info 

Vlooien bestrijden

Meer info 

Bedwantsen bestrijden

bedwants

Meer info 


Stopplaagdieren.nl helpt u van uw ongedierte in Purmerend af

Wilt u het ongedierte in uw woning in Purmerend laten bestrijden door een echte specialist? Zet Stopplaagdieren.nl direct in. Ons bedrijf beschikt over veel expertise in de bestrijding van verschillende soorten ongedierte. Door onze veelzijdige diensten en snelle service zijn wij een begrip in Purmerend en omstreken. Wij verwijderen niet enkel wespennesten, maar ook muizen en kakkerlakken op de meest veilige wijze. Ook een klus zoals houtworm verwijderen, wat veel precisie vraagt, is bij ons in goede handen. Ons team wordt gevormd door gecertificeerde ongediertebestrijders. Wilt u snel van uw ongedierte af, dan kunnen wij al binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Wij werken milieubewust en efficiënt. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor preventieve maatregelen? Hierbij maken wij de kans op ongedierte in uw woning of pand zo klein mogelijk. Wilt u het ongedierte in uw pand of woning in Purmerend snel en doeltreffend bestrijden? Neem dan direct contact met ons op of lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

muizen

Bestrijden van muizen en ratten

Heeft u zojuist muizen of ratten in uw pand of woning in Purmerend gezien? Dan is dat een zeer nare situatie. Dit knagende ongedierte kan flink wat schade veroorzaken en kan tevens ziektes met zich meedragen. Wanneer u ratten of muizen heeft gezien, kunt u deze het beste door een specialist laten bestrijden. Uw probleem wordt via deze weg niet nog groter, maar blijft binnen proporties. Wij bestrijden de muizen en ratten doelgericht met muizenvallen en/of giftig lokaas. Wanneer het ongedierte eenmaal verdwenen is, zorgen wij dat de kans nihil is dat deze ooit weer in uw pand of woning verschijnt. Hierbij kunnen wij u desgewenst van advies voorzien en eventueel de gaten in uw vloeren en muren vullen. Al diverse panden in Purmerend en omgeving hebben wij geheel knaagdiervrij gemaakt. Zet ons snel in voor het knaagdiervrij maken van uw pand!

  • Geen voorrijkosten
  • Binnen 24 uur geholpen
  • Goede garantie
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Wespennest verwijderen

Heeft u veel wespen rondom uw huis of pand in Purmerend? Dan kan het zijn dat er sprake is van een wespennest. Indien dit het geval is, is het zaak dit nest zo snel mogelijk te laten verwijderen. Wespen bouwen veelal een nest in de spouwmuur van een woning. Als dit het geval is, merkt u dit ook snel. Ga de situatie niet zelf te lijf, maar laat het verwijderen van het wespennest over aan een professional. Dit is namelijk een uiterst gevaarlijke klus. Stopplaagdieren.nl bestrijdt de wespen effectief en zorgt ervoor dat het wespennest doelgericht verwijderd wordt. Voor de meest veilige verwijdering van uw wespennest, bent u bij ons op de juiste plek.

Houtworm

Houtworm bestrijden

Heeft u zojuist houtworm in het meubilair of de structuur van uw pand in Purmerend ontdekt? Of vermoedt u dat hier sprake van kan zijn? Dan moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Hebben de houtwormen zich eenmaal vermenigvuldigd, dan banen zij zich zo een weg door uw constructies. Dit kan gevaarlijke situaties als gevolg hebben, zoals een instortende schuur. Zet dan ook snel onze specialisten in. Voorafgaand aan de bestrijding komen wij graag bij u in Purmerend langs voor een vrijblijvende inspectie. Vervolgens bestrijden wij doelgericht de houtworm en treffen wij preventieve maatregelen.


Kies onze ongediertebestrijder in Purmerend!

Wij hebben u zojuist meer verteld over de diensten die wij u te bieden hebben. Wij bestrijden onder andere muizen, ratten, houtworm en wespen. Tevens zijn wij deskundig in het bestrijden en verwijderen van mieren, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien en zilvervisjes.
Zoals u kunt lezen zijn wij zeer veelzijdig. Wilt u weten welke kosten wij hanteren bij de
bestrijding van muizen, wespen, bedwantsen of vlooien? Neem dan snel contact met ons op. Bel ons via 085-1300752 of stuur een e-mail naar info@stopplaagdieren.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan of nodig ons uit om bij u langs te komen voor een inspectie. Wij bestrijden graag het ongedierte in uw woning of pand in Purmerend en zorgen ervoor dat u voorgoed van uw plaagdieren verlost bent!

  • Geen voorrijkosten
  • Milieuvriendelijke werkwijze
  • Gegarandeerd de beste aanpak
  • Altijd voordelig