Stop Plaagdieren
Hulp nodig?
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ongediertebestrijding IJmuiden

Offerte opvragen?
Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Geheel gratis en vrijblijvend

Uw partner in ongediertebestrijding

Heeft u last van ratten, muizen of vlooien in uw huis in IJmuiden? Laat dit ongedierte dan verwijderen door Stopplaagdieren.nl. Als specialist in ongediertebestrijding kunnen wij een wespennest veilig verwijderen, muizen en vlooien bestrijden, maar bijvoorbeeld ook milieuvriendelijk en efficiënt de boktor en houtworm bestrijden. Onze klus is pas helemaal geklaard in IJmuiden als uw woning of bedrijfspand volledig vrij van ongedierte is. Schakel onze diensten in IJmuiden in door te bellen naar 085-1300752.

muizen

Muizen in huis? Laat ons ze weghalen

Muizen in huis zijn om verschillende redenen vervelend. Ze brengen ernstige knaagschade bijvoorbeeld en kunnen ziektes verspreiden. Wilt u de muizen in uw huis in IJmuiden vakkundig laten verwijderen? Wij zijn gespecialiseerd in muizen bestrijden. Als wij muizen bestrijden, zetten we daarvoor giftig lokaas en/of muizenvallen in. Ook pakken we graag de oorzaak van de plaag aan. Moeten er daarvoor bouwkundige werkzaamheden verricht worden, zoals het vullen van gaten in muren of vloeren? Dan doen wij helemaal zelf. U hoeft geen ander bedrijf in te schakelen. U begrijpt, schakel ons in om de muizen te bestrijden.

  • Geen voorrijkosten
  • Binnen 24 uur geholpen
  • Goede garantie
  • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Een wespennest veilig verwijderen in IJmuiden

Zit er een wespennest in uw zolder, kelder, dakgoot of spouwmuur? Wij raden het u af dit zelfstandig proberen te verwijderen. Die actie kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Wij kunnen het wespennest veilig verwijderen voor u. Wij werken uitermate snel en secuur als wij een wespennest verwijderen. Hiervoor gebruiken wij milieuvriendelijke sprays en poeders. Wilt u dat wij het wespennest verwijderen? Schakel ons vandaag nog in.

Houtworm

Houtwormen of vlooien in huis? Wij halen ze 100% weg

Er is weinig zo vervelend als vlooien in huis. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in vlooien bestrijden. Wij verwijderen graag alle vlooien in uw huis in IJmuiden. Omdat deze beestjes zich graag verstoppen en vermenigvuldigen in gordijnen, meubels, kussens, bedden en tapijten, reinigen wij deze zeer grondig. U kunt ons ook inschakelen om houtworm en boktor te bestrijden. Nadat wij de boktor of houtworm bestrijden, kunnen deze beestjes geen hout meer aantasten. Wij gebruiken voor deze klus innovatieve technieken en milieuvriendelijke middelen. Benader ons zodat wij de vlooien, houtworm of boktor kunnen bestrijden.


De oplossing in IJmuiden is te vinden in onze ongediertebestrijding

Heeft u genoeg van al die vlooien of muizen in uw huis in IJmuiden? Of zoekt u een specialist die een wespennest kan verwijderen of de boktor of houtworm kan bestrijden? Schakel Stopplaagdieren.nl in. U bereikt ons via ons online contactformulier, e-mailadres info@stopplaagdieren.nl of telefoonnummer 085-1300752. Wij zijn uw specialist in ongediertebestrijding in IJmuiden!

  • Geen voorrijkosten
  • Milieuvriendelijke werkwijze
  • Gegarandeerd de beste aanpak
  • Altijd voordelig