Stop Plaagdieren
Hulp nodig?
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Offerte opvragen?
Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Geheel gratis en vrijblijvend

Wespennest bestrijden

Heeft u in Zaandam en omgeving last van een vervelende wespenplaag? Wij helpen u graag. Deze insecten zijn erg vervelend, vooral wanneer u allergisch bent voor deze kleine beestjes. In dat geval kan een wespennest al helemaal levensgevaarlijk zijn. Stopplaagdieren.nl helpt u graag in de regio Zaandam met het wespennest bestrijden.

wespenbestrijding

Wespen bestrijden

Wespen zijn fel gele insecten met zwarte ringen op het achterlijf. Vooral in het najaar kunt u overlast hebben van deze diertjes. Wespen bouwen hun nesten voornamelijk op beschutte plaatsen zoals in openingen van zolders, spouwmuren en kelders.. Heeft u een wespennest in of bij uw huis? Kom dan in actie voordat het najaar wordt.

Wespen kunnen gevaarlijk zijn wanneer ze in groten getale steken. Heeft u overlast van een wespennest schakel stopplaagdieren.nl in om het nest te verwijderen. Dit doen we op een snelle en vakkundige manier zodat u in no time verlost bent van deze diertjes.


Wespen verwijderen

Heeft u last van een wespenplaag? Neem vandaag nog contact met ons op om de wespen te verdelgen. Bel ons op het nummer 085-1300752, of mail ons. In Zaandam en omstreken kunt u rekenen op onze ervaren mensen die verstand hebben van hun vak. Wij zullen de wespen verwijderen!

  • Geen voorrijkosten
  • Milieuvriendelijke werkwijze
  • Gegarandeerd de beste aanpak
  • Altijd voordelig