Stop Plaagdieren
Hulp nodig?
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Ongediertebestrijding Assendelft

Offerte opvragen?
Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Geheel gratis en vrijblijvend
U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg
Muizen bestrijden

Meer info 

Wespen bestrijden

Meer info 

Vlooien bestrijden

Meer info 

Bedwantsen bestrijden

bedwants

Meer info 


Welkom bij Stopplaagdieren.nl

Heeft u last van ongedierte in uw pand of woning in of nabij Assendelft? Dan is het de hoogste tijd om de vakmensen van Stopplaagdieren.nl in te schakelen. Onze dienstverlening staat bekend om haar veelzijdigheid. Wij weten namelijk talrijke soorten plaagdieren succesvol te bestrijden. Zo verwijderen we op professionele en veilige wijze een wespennest en bestrijden en verwijderen wij op een  efficiënte en milieubewuste methoden af met wespen, muizen, ratten, zilvervisjes, bedwantsen, vlooien, kakkerlakken en mieren. Daarnaast draaien wij de hand niet om voor opdrachten waar veel expertise bij komt kijken, zoals het verwijderen van houtworm. Onze ongediertebestrijders beschikken over de benodigde certificaten, waardoor kwaliteit is gegarandeerd. Desgewenst verwijderen wij uw ongedierte al binnen 24 uur. Tijdens of na onze verwijderacties besteden we ook direct aandacht aan preventie. De kans op nieuw ongedierte wordt daardoor aanzienlijk verkleind. Onze ongediertebestrijder vertrekt tenslotte pas uit Assendelft wanneer het ongedierte succesvol is bestreden en verwijderd.

muizen

Bestrijding muizen en ratten

Zoekt u een bedrijf voor muizen bestrijden, ratten bestrijden of muizen verwijderen, ratten verwijderen? Stopplaagdieren.nl help u uw muizen bestrijden en ratten bestrijden. Als er muizen of ratten aanwezig zijn in uw woning in Assendelft, dan is dat zeer onaangenaam. Dit soort knaagdieren veroorzaakt schade en verspreidt zelfs ziektes. Als u een muis in huis signaleert, dan is de kans groot dat er zich elders in de woning nog veel meer bevinden. Snel in actie komen is dan belangrijk, de muizen en ratten bestrijden en verwijderen uit uw huis. Hoe eerder u een professional inschakelt, hoe meer u de schade beperkt. Stopplaagdieren.nl is zo’n professional. Middels muizenvallen en/of giftige lokazen verwijderen wij muizen en ratten efficiënt. Naderhand verstrekken wij u ook deskundige adviezen en vullen we eventuele gaten in vloeren en muren. Onze doelgerichte aanpak heeft in de omgeving van Assendelft al gezorgd voor honderden knaagdiervrije panden.

 • Geen voorrijkosten
 • Binnen 24 uur geholpen
 • Goede garantie
 • Gecertificeerde ongediertebestrijders

Wespennest verwijderen

Heeft u hulp nodig bij Wespen bestrijden of Wespen verwijderen uit bijvoorbeeld een spouwmuur? Wespen bouwen soms nesten op plaatsen waar dat door mensen absoluut niet geapprecieerd wordt. Vooral spouwmuren worden hiervoor vaak gebruikt. Wespen in spouwmuur zijn gevaarlijk omdat ze gaan knagen om ruimte te maken voor een wespennest, daardoor kan de ventilatie ontregeld raken. Wespen in spouwmuur kunt u niet zelf bestrijden en  verwijderen omdat ze dan met groot aantal op je af komen en steken. Bevindt er zich een wespennest in of rond uw woning in Assendelft? Kom dan zo snel mogelijk in actie. Niet door dit wespennest zelf te verwijderen, maar door een expert in te schakelen. Dit is namelijk gevaarlijk werk waarvoor expertise en ervaring benodigd zijn. De experts van Stopplaagdieren.nl verwijderen uw wespennest op professionele en veilige wijze.

Houtworm

Houtworm bestrijden

Bestaan er gegronde vermoedens dat er zich houtworm in uw woning of pand bevindt? Dan is het absoluut belangrijk hier snel iets tegen te doen, bijvoorbeeld houtworm bestrijden en houtworm verwijderen. Als houtwormen namelijk de kans krijgen zich voor lange tijd een weg te banen door houten constructies, dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Schakel dan ook met spoed Stopplaagdieren.nl in. Wij voeren dan zo snel mogelijk een vrijblijvende inspectie uit. Daarna bestrijden en verwijderen we de houtworm op onberispelijke wijze.


Bent u benieuwd naar welke insecten wij bestrijden?

Heeft u last van mieren? En ben u benieuwd of wij mieren bestrijden en mieren verwijderen? Bekijk dan hier onder onze diensten:

 • bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen
 • kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen
 • zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen
 • mieren bestrijden en mieren verwijderen
 • vlooien bestrijden en vlooien verwijderen

Vraagt u zich af wat het kost om bijvoorbeeld of wespen, muizen, ratten, houtworm, zilvervisjes, bedwantsen, vlooien, kakkerlakken of mieren te laten bestrijden en verwijderen? Neem dan contact op.


Zet onze ongediertebestrijder in Assendelft in

Over muizen bestrijden en muizen verwijderen, ratten bestrijden en ratten verwijderen, wespen bestrijden en wespen verwijderen, houtworm bestrijden en houtworm verwijderen, zilvervisjes bestrijden en zilvervisjes verwijderen, bedwantsen bestrijden en bedwantsen verwijderen, mieren bestrijden en mieren verwijderen, kakkerlakken bestrijden en kakkerlakken verwijderen en vlooien bestrijden en vlooien bestrijden. heeft u hierboven al enige informatie kunnen lezen. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u onze experts inschakelen? Bel dan 085-1300752 of stuur een e-mail naar info@stopplaagdieren.nl. Vraagt u zich af wat het kost om bijvoorbeeld muizen, wespen, vlooien, zilvervisjes, kakkerlakken, mieren, houtworm, ratten of bedwantsen te laten verwijderen of bestrijden? Hoe dan ook maakt Stopplaagdieren.nl uw pand of woning in Assendelft snel en onder gunstige omstandigheden ongediertevrij!

 • Geen voorrijkosten*
 • Contant/pin met bon
 • Wordt meteen actie ondernomen
 • Nazorg is onze zorg