Stop Plaagdieren
Hulp nodig?
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Zilver en Ovenvisjes

Offerte opvragen?
Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Geheel gratis en vrijblijvend

Zilvervisjes- en ovenvisjesbestrijding

Het zilvervisje is een minder bekend plaagdier. Het zijn kleine grijze of bruine beestjes van ongeveer 10 millimeter groot. Dit zijn zilvervisjes of ovenvisjes. Stopplaagdieren.nl is gespecialiseerd in zilvervisjes bestrijden en ovenvisjes bestrijden.


Zilvervisjes plaag

Hoewel beide soorten familie van elkaar zijn, hebben ze duidelijk andere voorkeuren. Zilvervisjes voelen zich thuis op vochtige plaatsen in huis, zoals de badkamer, onder vloerbedekking en bij water- en afvoerleidingen. Ovenvisjes hebben een voorkeur voor warme, niet te droge plaatsen met voldoende beschikbaar voedsel. Voorbeelden hiervan zijn bakkerijen, restaurants of in de buurt van waterleidingen.

Zilvervisjes

Zilvervisjes bestrijden

Het zilvervisje is vooral hinderlijk, maar richt geen grote schade aan in tegenstelling tot het ovenvisje. Het ovenvisje kan veel schade veroorzaken aan natuurlijke en synthetische weefsels en boeken. Daarnaast verspreidt het ovenvisje bacteriƫn die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.


Zilvervisjes in huis

Bij de bestrijding van ovenvisjes is het belangrijk om de temperatuur in een ruimte te verlagen. Dit kan door middel van goede ventilatie. Bij de bestrijding van zilvervisjes is het van belang dat het vochtgehalte in de ruimte zoveel mogelijk wordt teruggebracht.

Signaleert u zilvervisjes of ovenvisjes in uw woning of bedrijf? Wij van Stopplaagdieren.nl bestrijden dit probleem graag voor u. Uiteraard krijgt u van ons ook advies om dit probleem in de toekomst te voorkomen!

Ovenvisje

  • Geen voorrijkosten
  • Milieuvriendelijke werkwijze
  • Gegarandeerd de beste aanpak
  • Altijd voordelig