Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Vlooienbestrijding

U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Vlooienplaag bestrijden in Zaandam

Iedereen die wel eens te maken heeft heeft gehad met een vlooienplaag, kan je vertellen dat dit geen fijne ervaring was. Het overkomt mensen meestal als ze terugkomen van vakantie of als hun huisdier niet behandeld is met een middel tegen vlooien


Last van vlooien in huis?

Allereerst is het van groot belang dat u onderzoekt of u last heeft van vlooien. Niet elk klein zwart beestje is namelijk een vlo. Als u weet dat u inderdaad last heeft van een vlooienplaag, kun u vervolgens proberen het probleem op te lossen.

Vlooien zijn een kleine soort ongedierte. Ze zijn ongeveer 2 tot 3 mm lang en roodbruin/zwart van kleur. De kleur is mede afhankelijk van de soort vlooien, waarmee u te maken hebt. Er zijn namelijk vele verschillende soorten vlooien die u in en om uw huis kunt aantreffen.


Vlooien bestrijden

Vlooien kunnen zich ontzettend snel verspreiden. Begin direct met het bestrijden van de vlooien, anders heb je in een mum van tijd een vlooienplaag in huis! Schakel stopplaagdieren.nl uit Zaandam in dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe. stopplaagdieren.nl biedt een snelle oplossing voor de vlooienplaag en streeft naar uitstekende kwaliteit. Voorkom grote problemen en neem contact met ons op via mail of telefoon voor de vlooienbestrijding in huis, want zo als u weet een beller is sneller.

vlooien

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend
  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg