Stop Plaagdieren
Hulp nodig?
085 1300752
Bel direct 085 1300752

Offerte opvragen?
Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Geheel gratis en vrijblijvend

Rattenbestrijding in Zaandam

Rattenbestrijding is vaak noodzakelijk om ziektes of knaagschade te voorkomen. Het bestrijden van ratten is iets voor gespecialiseerde bedrijven zoals Stopplaagdieren.nl. Wij informeren u graag hoe u het beste een rattenplaag kunt voorkomen. Wij bekijken ter plaatse samen met u welke vorm van bestrijding van de ratten het meest geschikt is. Stopplaagdieren.nl is gecertificeerd voor o.a. rattenbestrijding.


Rattenverdelging

Ratten overlast komt regelmatig voor en kan zeer schadelijk zijn voor u en uw omgeving. Het bestrijden van ratten is daarom ook noodzakelijk om dat bijv. de bruine rat zoals hier naast afgebeeld in waterrijke gebieden de ziekte van Weil kan overbrengen. De rat vermeerderd zich heel snel, waardoor er snel sprake kan zijn van een rattenplaag.

Stopplaagdieren.nl houdt hier rekening mee bij het bestrijden van ratten. Een rattenplaag is voor u vaak moeilijk te bestrijden door de snelle vermeerdering van dit diersoort. Overlast van ratten kunnen wij snel bestrijden met giftig lokaas of rattenvallen. Voor het beste resultaat dient rattenbestrijding door een gediplomeerd bedrijf uitgevoerd te worden om de overlast snel bij de bron aan te pakken. Ratten in huis bestrijden? Bel direct met de rattenbestrijding specialist op 085-1300752.

Rat

  • Geen voorrijkosten
  • Milieuvriendelijke werkwijze
  • Gegarandeerd de beste aanpak
  • Altijd voordelig