Stop Plaagdieren
Binnen 24 uur geholpen
085 1300752
Bel direct 085 1300752
U belt direct hulp
Gratis inspectie
Pin & contant incl. factuur
Probleem opgelost incl. nazorg

Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd

Heeft u last van ratten in uw woning of pand? Dat is buitengewoon vervelend, want deze knaagdieren veroorzaken flinke schade en verspreiden zelfs ziektes. Als u ratten of muizen signaleert, is het verstandig deze snel professioneel te bestrijden. Zo laat u het probleem niet verergeren en houdt u de schade beperkt. Stopplaagdieren.nl zorgt voor het doelmatig verwijderen van ratten door onze jarenlange ervaring. Het verwijderen van de ratten zorgt er ook voor dat de kans dat deze weer terugkeren minimaal is. Wij voorzien u van een inspectie en advies. Indien nodig vullen we gaten in de muren en vloeren. Ons gecertificeerde team heeft ruime ervaring in verwijderen en bestrijden van ratten .


Laat ons de ratten bestrijden

Ratten bestrijden en ratten verwijderen is vaak noodzakelijk om ziektes of knaagschade te voorkomen. Het bestrijden van ratten is iets voor gespecialiseerde bedrijven zoals Stopplaagdieren.nl. Wij informeren u graag hoe u het beste een rattenplaag kunt voorkomen. Wij bekijken ter plaatse samen met u welke vorm van bestrijding van de ratten het meest geschikt is. Stopplaagdieren.nl is gecertificeerd voor in het verwijderen van ratten.


De voordelen van Stopplaagdieren.nl

 • Ratten verwijderen? U wordt binnen 24 uur geholpen!
 • Lage tarieven
 • Jaren lokale ervaring in ongedierte en al honderden huizen in Amsterdam rattenvrij gemaakt
 • Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd in ratten bestrijden en zullen zich identificeren bij uw bezoek
 • Wij geven u adviezen, een gratis inspectie en goede garantie

Ratten verwijderen

Ratten overlast komt regelmatig voor en kan zeer schadelijk zijn voor u en uw omgeving. Het bestrijden van ratten is daarom ook noodzakelijk om dat bijv. de bruine rat zoals hier naast afgebeeld in waterrijke gebieden de ziekte van Weil kan overbrengen. De rat vermeerderd zich heel snel, waardoor er snel sprake kan zijn van een rattenplaag.

Rat


Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd

Een rattenplaag is voor u vaak moeilijk te bestrijden door de snelle vermeerdering van de ratten. Overlast van ratten kunnen wij snel bestrijden met giftig lokaas of rattenvallen. Voor het beste resultaat dient rattenbestrijding door een gediplomeerd bedrijf uitgevoerd te worden om de overlast snel bij de bron aan te pakken. Kies daarom voor onze gecertificeerde ongediertebestrijders.  Ratten in huis bestrijden en verwijderen? Bel direct met de rattenbestrijding specialist voor ratten verwijderen: 085-1300752.

  Offerte opvragen?
  Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
  Geheel gratis en vrijblijvend
  • Geen voorrijkosten*
  • Contant/pin met bon
  • Wordt meteen actie ondernomen
  • Nazorg is onze zorg